Covid-19: informatie omtrent de maatregelen in onze winkel

Net zoals alle andere retailers wordt ook Fietsmaster geraakt door het Coronavirus en hebben we diverse maatregelen moeten nemen om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Uiteraard hebben we ook de maatregelen van eind september en medio oktober verwerkt.
 
In de winkel
 
Om onze klanten zoveel mogelijk te kunnen beschermen hebben wij in al onze winkels maatregelen getroffen.
 
We vragen je daarom ook met onderstaande rekening te houden:
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Vraag een familielid of buren om de boodschappen te doen. Of bestel online.  
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel.
  • Gebruik een mand in de winkel indien aanwezig.
  • Houd 1,5 meter afstand van onze slijters en anderen. Ook voor de winkel. 
  • Raak alleen het product aan dat je nodig hebt.
  • Betaal met pin of contactloos.
  • We stellen het op prijs dat je bij het betreden van onze winkels een mondkapje draagt voor uw en onze veiligheid.
  • Maximaal 4 klanten in de winkel
Als het druk is kunnen fietsen buiten gezet worden op het plein voor de klant zodat de klant in de buitenlucht op eigen terrein een proefrondje kan maken en naar de fiets kan kijken.
 
Openingstijden winkels
Onze winkel is van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur geopend. Donderdag van 10:00 tot 20:00
 
Via onze webshop besteld?
Ook online zien we dat een toenemend aantal klanten de voorkeur geeft om zijn/haar bestelling thuis te laten bezorgen. Met de grootste zorg proberen we samen met onze vervoerder de bestellingen tijdig te bezorgen. Gezien het sterk toenemende aantal bestellingen kan het voorkomen dat de bestelling een vertraging op loopt. We vragen hiervoor je begrip in deze situatie. 
 
We volgen alle ontwikkelingen omtrent COVID-19 (Coronavirus) op de voet en zullen conform de regels en wetgeving van de Rijksoverheid en het RIVM handelen.
Heb je vragen omtrent een bezoek aan onze winkel? Stel deze gerust via info@fietsmaster.nl of bel naar 0251 – 220155.
 
 
Fietsmaster is gevestigd te Beverwijk, en is importeur en exporteur van fietsen en verwante producten voor kinderen en volwassenen. Fietsmaster onderscheidt zich van haar concurrenten door kwaliteitproducten aan te bieden tegen een lage prijs, waardoor zij zich met recht  FIETSMASTER mag noemen.
Naast goedkope fietsen verkopen wij ook heel veel A-merken waar wij dealer van zijn. Dit alles tegen onze lage vaste prijzen.
Tevens heeft Fietsmaster het exclusieve verkooprecht van diverse merken in Nederland en België. De meeste fietsen worden in Europa gefabriceerd, waardoor deze voldoen aan de hoge Europese kwaliteitsstandaarden. Fietsmaster levert fietsen zonder tussenhandel en verzekert u dat dit honderden Euro’s scheelt! Dat is de kracht van Fietsmaster: BETAALBARE KWALITEIT!
Naast deze webwinkel zoals aangegeven op onze website heeft Fietsmaster een showroom bomvol met fietsen. Staat de fiets er niet tussen die u zoekt, dan kunnen wij uiteraard in onze magazijn kijken want daar hebben wij sterke voorraad. Mochten wij de fiets daar ook niet op voorraad zijn kunnen we het uiteraard bestellen. Wanneer de fiets bestelt zal worden, word u op hoogte gehouden.
Als u nog vragen heeft over ons bedrijf en/ of onze producten, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.