Bepaal de prijs van uw fiets

Prijsverschillen: Voor welk servicepakket kiest u?

Beste klant de fietsen in de winkel kunnen €20 / €30 duurder zijn, dat komt omdat de fietsen in onze werkplaats vakkundig door 1 van onze monteurs rijklaar word gemaakt. Wilt u de fiets voor de webshop prijs dan krijgt u deze in doos geleverd. Zie optie op de site bij bestellen.

Webshop prijzen:
12 t/m 18 inch €20 meer ( Let op dit geld niet voor de hele collectie )
20 t/m 28 inch €30 meer ( Let op dit geld niet voor de hele collectie )
Meeste fietsen online prijs winkel service

Waarom zijn er prijsverschillen tussen de winkels en online? Bekijk het overzicht hier:

Fietsmaster is gevestigd te Beverwijk, en is importeur en exporteur van fietsen en verwante producten voor kinderen en volwassenen. Fietsmaster onderscheidt zich van haar concurrenten door kwaliteitproducten aan te bieden tegen een lage prijs, waardoor zij zich met recht  FIETSMASTER mag noemen.
Naast goedkope fietsen verkopen wij ook heel veel A-merken waar wij dealer van zijn. Dit alles tegen onze lage vaste prijzen.
Tevens heeft Fietsmaster het exclusieve verkooprecht van diverse merken in Nederland en België. De meeste fietsen worden in Europa gefabriceerd, waardoor deze voldoen aan de hoge Europese kwaliteitsstandaarden. Fietsmaster levert fietsen zonder tussenhandel en verzekert u dat dit honderden Euro’s scheelt! Dat is de kracht van Fietsmaster: BETAALBARE KWALITEIT!
Naast deze webwinkel zoals aangegeven op onze website heeft Fietsmaster een showroom bomvol met fietsen. Staat de fiets er niet tussen die u zoekt, dan kunnen wij uiteraard in onze magazijn kijken want daar hebben wij sterke voorraad. Mochten wij de fiets daar ook niet op voorraad zijn kunnen we het uiteraard bestellen. Wanneer de fiets bestelt zal worden, word u op hoogte gehouden.
Als u nog vragen heeft over ons bedrijf en/ of onze producten, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.