Victoria

Trekking op een e-bike van VICTORIA

De goede reputatie van VICTORIA wat betreft comfortabele trekking-pedelecs is alom bekend. Met het programma van 2020 zorgen we er ook voor dat we deze reputatie in ere houden. Het neusje van de zalm zijn zeker de 12- en 11-serie met geheel nieuw ontwikkeld frame waarin de Bosch PowerTube-accu’s zijn geïntegreerd. De nieuwe 10-serie geeft de overgang naar het traditionele comfortsegment aan en heeft met een dynamisch vormgegeven frame en PowerPack-accu’s die onder een afdekking zijn weggewerkt ook een moderne look. Daaronder bevinden zich, met tal van kleine en grotere upgrades en aanpassingen, dat wat VICTORIA, zoals genoemd, zo’n goede reputatie heeft bezorgd: comfortabele trekking-pedelecs met een bovengemiddelde prijs-kwaliteitverhouding.

Wat je moet weten over e-trekkingbikes

We geven je alvast een aantal steekwoorden die nuttig zijn bij je bezoek aan de e-bike fietsspecialist:

ONDERDELEN

Onderhoudsarme onderdelen, zoals een naafversnelling, brengen weliswaar minder risico op storingen met zich mee, maar ze maken een fiets zwaarder dan bijvoorbeeld een derailleurversnelling.

REMMEN

Omdat dit type e-bike relatief zwaar is, zijn betrouwbare remmen een absolute must. De elektrische toerfietsen van VICTORIA zijn uitgerust met hydraulische schijfremmen, de instapmodellen zijn voorzien van hydraulische velgremmen.

VERSNELLING

Een derailleurversnelling is doorgaans lichter, maar vragen om meer onderhoud en zijn gevoeliger voor vuil en vocht.

In tegenstelling tot gewone trekkingbikes zonder ondersteuning is het verzetbereik van de Shimano Nexus 7- en 8-naafversnelling, in combinatie met een middenmotor, meer dan geschikt voor een langere toertocht.

Ondersteuning door traploze naafversnelling voor nog meer rijcomfort.

MOTOR

Omdat een middenmotor een optimaal evenwicht voor de gewichtsverdeling biedt, is dit type motor de beste keuze voor een trekkingbike.

Achterwielmotoren hebben doorgaans een negatieve invloed op het evenwicht van dit type fiets.

Voorwielmotoren hebben de neiging om te slippen, m.a.w. het wiel draait bij het wegrijden door en dat kan in een heuvelachtig gebied buitengewoon lastig zijn.

Wat je moet weten over e-bikes uit de Trekking-serie van VICTORIA

Ongeacht of je kiest voor een fiets met of zonder aandrijving: De trekkingfietsen van VICTORIA zijn in de basis goedmoedige types. Ze onderscheiden zich door hun comfortabele, rechte zithouding die mogelijk wordt gemaakt door het hogere stuur en de speciale voorbouw. Omdat je in deze positie een goed overzicht hebt op wat er rondom in het verkeer gebeurt, kun je volop genieten van je fietstocht.

Nog een aspect dat aan het comfort bijdraagt: De solide constructie van frame en vork zorgt voor een goede wegligging en een stabiel, comfortabel rijgedrag. Onze trekkingbikes tonen zich ook naast de geasfalteerde wegen een betrouwbare en veilige partner.

Want veiligheid is bij VICTORIA van oudsher een prioriteit waaraan geen concessies worden gedaan. Naast de met de handremmen te bedienen hydraulische schijf- en velgremmen, is het merendeel van de modellen met naafversnelling ook nog uitgerust met een extra terugtraprem. En voor wat betreft de banden van de VICTORIA e-trekkingbikes zetten we in op minimale pech en dat betekent dat we o.a. banden van SCHWALBE gebruiken die als testwinnaars werden aangewezen.

Daarnaast gebruiken we uitsluitend onderdelen van hoge kwaliteit die garant staan voor een goede functionaliteit en grote duurzaamheid. Zo gebruiken we voor onze e-trekkingbikes derailleur- en naafversnellingen van Shimano c.q. de traploze NuVinci versnellingsnaaf en uitsluitend middenmotoren van het merk BOSCH. Bij een aantal uitvoeringen (Active Line, Active Line Plus, Performance, Performance CX) en vermogens (300, 400 en 500 wattuur Powerpack-accu’s) werd de accu al volledig in het frame geïntegreerd (Bosch PowerTube-technologie met een capaciteit van 500 wattuur).

De actieradius van een motor wordt door een aantal factoren bepaald, zoals leeftijd, laadtoestand, topografie, wind, ondergrond etc. maar in het algemeen geldt: hoe groter de capaciteit van de accu (300, 400, 500 Wh), des te groter de actieradius en dat kan in het ideale geval oplopen tot 150 kilometer of meer.

Voor wie is de trekking-ebike geschikt?

Van alle elektrische fietsen biedt een e-bike Trekking de meeste mogelijkheden qua gebruik. Dat betekent dus ook dat dit type fiets door een bijzonder gevarieerd publiek wordt aangeschaft. In de eerste plaats zijn dat fietsers die graag in de natuur onderweg zijn – misschien niet per se om sportieve redenen, maar veelmeer om in beweging te blijven.

Een elektrische trekkingbike is de ideale fiets als je op zoek bent naar een universeel inzetbare fiets met ondersteuning, of als je een volledig uitgeruste fiets voor woon- werkverkeer nodig hebt, dat je bij alle weersomstandigheden en in het donker veilig van A naar B brengt, maar ook als je een lange toertocht met veel bagage en/of een fietsvakantie in gedachten hebt.

Dit is eigenlijk een fiets die in het dagelijkse leven voor niets terugdeinst.

Samenvatting van de belangrijkste kenmerken van elektrische trekkingbikes van VICTORIA

 • Frame

  Solide en comfortabel in plaats van overdreven sportief

 • Cockpit

  Stuur en voorbouw op hetzelfde niveau als het zadel, voor meer rijcomfort. Het zadel is geschikt voor langere afstanden, zonder oncomfortabel te zijn

 • Gewicht

  De motor en accu, evenals de solide afwerking zorgen voor betrouwbaarheid en comfort bij een dagelijks gebruik. Gewicht komt bij dit type fiets op de tweede plaats.

 • Aandrijving

  VICTORIA rust haar e-trekkingbikes uitsluitend uit met middenmotoren van het merk BOSCH (Performance CX, Performance, Active Line Plus, Active Line). We gebruiken daarnaast batterijen met een vermogen van 500, 400 en 300 wattuur, evenals verschillende type accu’s (geïntegreerd in het frame of de bagagedrager, bevestigd aan de onderbuis).

 • Uitrusting

  Alle e-trekkingbikes van VICTORIA zijn volledig uitgerust met o.a. een verlichting die aan het verkeersreglement voldoet, een bagagedrager met bevestiging voor fietstassen, spatborden, een stevige achterwielstander, pechbestendige banden en een geveerde vork. De fietsen zijn standaard voorzien van hydraulische schijf- of velgremmen en sommige modellen hebben daarnaast ook nog een terugtraprem.

 • Onze kwaliteitsbelofte

  De VICTORIA e-trekkingbikes met middenmotor vallen op door hun buitengewoon hoge kwaliteit. Het bewijs daarvan zien we niet alleen terug in de verkoopcijfers, maar ook in de talrijke testoverwinningen en topscores die aantonen dat we sinds enkele jaren, volgens de media, bij de besten horen. Een succes dat zich ook laat verklaren door de heldere samenstelling van ons assortiment. De categorieën e-bike trekking 45 km/h en de trekking e-bike met vering uitgezonderd, daar deze beide concepten niet aan de eisen voldoen die VICTORIA aan haar trekking-assortiment stelt.

Verder lezen..

Filteren

Wielmaat (Inch)
Motorlocatie
Prijsklasse
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike
Wij verkopen fietsen van het merk Bobike