Betalingsmogelijkheden

Bij Fietsmaster kan u simpel en vooral veilig betalen. U kunt op verschillende manieren elektronisch betalen. Voor binnen Nederland & Belgie (momenteel) kunt u via Ideal en internetbankieren betalen.

Vooruitbetaling:
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Fietsmaster. Hierbij vermeld u uw bestelnummer die u na bestellen ontvangt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.

iDeal:
Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor ING TAN of Access Key voor Fortis - bij de hand.

* Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.
* iDEAL is bij Fietsmaster volledig gratis.

Contant betaling:

Contant betaling is alleen mogelijk wanneer wij met eigen transport de fiets komen afleveren. U kiest een fiets uit via onze website, belt of mailt dit door, wij maken een afspraak met u komen de fiets afleveren, u krijgt de factuur aan de deur en betaalt contant. Dit kan alleen in de regio steden : Beverwijk Heemskerk Velsennoord Velsenbroek Ijmuiden Haarlem Santpoort Krommenie Assendelft Seandelft Wormerveer Zaandijk Oost-Zaan Koogbloemwijk Zaandam Driehuis.

Omdat ons bedrijf bevestigd is in Beverwijk, kunnen wij flexibel in de regio leveren.

Woont u dichtbij de genoemde plaatsen en staat u plaats naam er niet tussen, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Omdat wij in de regio de hele week door fietsen leveren kunnen wij flexibel fiets bij u thuis afleveren. Ook voor steden die hier boven niet zijn genoemd in de regio.

Als wij uw bestelling kunnen combineren met een andere bestelling, kan het zo zijn dat u geen bezorgkosten betaald. Mocht dit niet het geval zijn, zie verzendkosten voor de tarieven die van toepassing zijn.

Wij beschikken over eigen transport.

                                                                        

   
   
   
   
   
   
   
   
Laden...