Over Enra

www.enraonline.nl


De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering en een ongevallen-opzittendenverzekering.

 

Voor E-bikes biedt ENRA een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Meest gestelde vragen over fietsverzekering. Vragen en antwoorden:
 
Kan ik mijn fiets rechtstreeks bij u verzekeren?
Ja zeker, u kunt de fiets direct verzekeren bij ons. U heeft een frame en sleutel nummer nodig. Wij hebben een dealercode 4250. In de winkel hebben wij aanvraag kaarten, die vullen wij in met : uw gegevens, gegevens over de fiets en uw fiets is direct verzekerd. Via onze website verzekeren is ook mogelijk, klik hiervoor op '' fiets verzekeringen ''.
 
Kan ik mijn tweedehandse fiets ook bij uw verzekeren?
Ja zeker, u tweedehandse fiets kunt u verzekeren. Fietsmaster kan de fiets voor u taxeren en vervolgens voor de getaxeerde waarde verzekeren.

 

   
   
   
   
   
   
   
   
Laden...