Victoria E-Spezial 10.7 Heren 2017

Adviesprijs: 3.699,00  

2.999,00

U bespaart: 700,00 (19%)
-19%
Het Duitse merk VICTORIA staat, als bijna geen ander, voor meer dan 125 jaar ontwikkeling en fabricage van tweewielers. Inmiddels is sinds ruim tien jaar ook het productsegment Pedelecs/E-bikes een geëtableerd onderdeel van de bedrijfsportefeuille. Hun enorme ervaring en talrijke eigen innovaties hebben hun in deze periode doen uitgroeien tot een van de marktleiders op het gebied van e-mobiliteit.
 

Deze E-Spezial is uitgerust met de snelle versie van de Bosch middenmotor. Hij haalt dus de 45 kilometer per uur, wat betekent dat je er als berijder een helm bij nodig hebt. Om die snelheid te beteugelen wanneer dat nodig is, zijn er zowel op het voor- als achterwiel dikke remschijven gemonteerd.

Het is een sportief modelletje, met een licht aluminium frame en wat minder comfort dan veel van de wat ‘gezapiger’ modellen. OK, de voorvork heeft wel vering, maar het zadel is stevig, de zadelpen ongeveerd en de banden zijn gemaakt voor hoge snelheden. Victoria gaat er terecht van uit dat potentiële kopers van zichzelf ook al wat sportiever zijn. Er is geen versnellingsnaaf maar een achterderailleur (goed voor 10 versnellingen). Uiteraard onbreekt daardoor ook de kettingkast. Gevolg is een prettig laag gewicht, 23 kilo schoon aan de haak. Dat komt de rij-eigenschappen altijd ten goede.

  • Vermogen 350 watt cruise 45 km/u. 
  • Startrijgedrag Voor active motor rustig. 
  • Max. Ondersteuning snelheid 25 km/u. 
  • Gewicht motor minder dan 4 kg.
  • Combinatie met de sterke crank Bosch motor rijden met een totaal van 4 niveaus in ondersteuning kunt u optimaal zuinig en licht tot 170 km ondersteuning gaan rijden. 
  • 36 V 350 watt Bosch elektromotor. 
  • Batterij opladen binnen 2-3 uur bij volledig ontladen batterij. 
  • LCD afneembare Bosch display met computer functie's. Alles wat je weten moet is in een opslag duidelijk : Hoe hard fiets ik, hoever heb ik gefietst en hoever kan ik nog met deze batterij. 
  • Shimano Deore XT 10 versnellingen, verstelbare voorvering, verende zadelpen, gel zadel, zijstandaard, AXA Blueline koplamp B&M Line-Tec achterlamp, Antilek banden, Shimano hydraulische schrijfremmen & AXA Slot.

Herenfietsen
Victoria
28 Inch inch
Grijs
Laden...